Rotunda

Brisa és una jove escultora acabada de diplomar que busca desesperadament una feina a l’altura de les seves expectatives.

La sort hi arriba de la mà de Delfín, el director de Rotunda, un estudi modern dedicat al disseny de rotondes.

Així comença una història que, desde l’humor, ens descobreix les incoherències d’un panorama laboral que s’ha vestit de neologismesi tendències, però que en realitat encara manté valors neoliberals i masclistes.

Rotunda és la brillant primera obra de Candela Sierra, guanyadora del Premi València de Novel·la Gràfica de la Institució Alfons el Magnànim.

Candela Sierra és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Granada i ha fet estades anuals a Brussel·les i al Quebec. A més, ha cursat un màster a la ciutat d’Angulema (França) per especialitzar-se en el còmic. Ha gaudit de les residències de la fundació Antonio Gala per a joves creadors i la Maison des Auteurs. Entre altres premis, ha rebut les ajudes injuve i el Premi València de novel·la gràfica de la institució Alfons el Magnànim de la Diputació de València, gràcies al qual publica Rotunda, la seva primera novel·la gràfica. Tot i que ha tingut diversos oficis, des de fa anys combina el treball com a dibuixant de còmics i il·lustradora amb la docència.